ЕЛИ ПАНОВА објави видео во кое јасно се гледа и слуша предизборен поткуп од СДСМ


Видеото кое пред неколку часа на својот Фејсбук профил го објави Ели Панова од ВМРО-ДПМНЕ беше експресно избришано од лицето кое го постирало, но со денешната технологија истот беше симнато и повторно постирано од други лица.

Имено во видеото кое СДСМ и Зоран Заев сакаа толку лесно да се ослободат јасно се гледа и слуша како се врши предизборен поткуп, а во одреден дел и се спомнува лидерот на СДСМ, Зоран Заев.

И видеото СТОО!

Julkaissut Eli Panova Lauantaina 23. toukokuuta 2020

Повеќе