ШЕЌЕРИНСКА СОКРИЕНА ПОЗАДИ ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА ВО БИТОЛА ПОВИКУВА НА ИЗБОРИ

Дрскост, безобрзие, самобендисаност и нечовечност произлезени од пустата желба за власт демонстрираа денес во Битола “ДВАЈЦАТА НОСИТЕЛИ” во ИЕ 5 на партијата која е редно да го промени своето име во насока на откривање на своето вистинско лице пред граѓаните. Откако го возобновија “Копанки”, Детското одморалиште на “Пелистер” и ги исполнија ветувањата дадени пред битолчани во 2016 и 2017 година и после “успешното” справување со здравствената криза со повеќе од 150 новозаболени и 9 починати само во последните три дена, денес во Битола сокриени позади објектот на Центар за култура повикаа на избори.
Никој вас повеќе не ви се плаши и не ве почитува туку покажете барем малку милост кон граѓаните, па макар тоа било лицемерно како и досега.

Напиша денес во својата реакција на ФБ претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ Битола, Иванчо Тошевски, по повод доаѓањето на Радмила Шеќеринска во Битола.

Повеќе