ДОНЕВ:Добиваме сила, енергија од нашите сограѓани храбро да ја поведеме обновата на Струмица и обновата на Македонија


Денеска на штанд за пред Глобал и пред Тинекс маркет во Струмица се сретнавме со нашите сограѓани.
Нашиот народ знае кој умее да се грижи за татковината.
И затоа наидовме на добар прием од многумина кои веруват во идеата за слободата и правдата.
Сите посетители потврдија дека на 15 јули Македонија е пред важен испит и дека само ВМРО- ДПМНЕ со својата агилност и професионален кадар може да справи со кризата во која се наде државата.
Добиваме сила, енергија од нашите сограѓани хравро да ја поведеме обновата на Струмица и обновата на Македонија.

Напиша Александар Донев – Претседател на ОК ВМРО-ДПМНЕ Струмица за денешната посета на Претседателот Христијан Мицкоски во Струмица.

Изјави на Христијан Мицкоски и Александар Николовски ТУКА

Мицковски во посета на Струмица

Julkaissut TV Kanal VIS – Strumica Lauantaina 20. kesäkuuta 2020

Фото:ВМРО-ДПМНЕ

Повеќе