Во петок Македонија ги отвора границите, влез без тест и карантин


Владата на Република Македонија на вчерашната седница донесе одлука, од петок, 26 јуни, да се отворат границите на нашата држава без посебни протоколи, односно без ПЦР тестови и без карантин.


 

Повеќе