ЕПП со целосна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ на престојните избори


Европската народна партија (ЕПП) најголемата партија во Европскиот парламент изрази поддршка на ВМРО-ДПМНЕ посакувајќи и се најдобро на изборите на 15 јули.

ЕПП и посакува на нашата партија членка ВМРО-ДПМНЕ се најдобро на изборите на 15 јули. Борбата против корупцијата, за независно судство, економските реформи и владеењето на правото мора да продолжи. Потребни се слободни и фер избори за да се придвижи земјата напред на нејзиниот европски пат, порачуваат од ЕПП.

Повеќе