Битола: СДСМ во немоќ сее страв и врши притисоци

Реакција на ВМРО ДПМНЕ Битола

Паниката и нервозата во редовите на СДСМ се повеќе расте и е се повидлива…Немајќи што да им понудат на граѓаните продолжуваат со нивните добро познати методи на притисок и сеење страв…Така вчера цел на напад беше кандидатката за пратеничка д-р Олга Лозановска, угледен специјалист интернист, почитувана во лекарската фела и од нејзините штитеници, пациентите за чие здравје се грижи деноноќно…СДСМ со овој напад се постави над Државната изборна комисија, која е единствено надлежна за спроведување на изборите…Со ваквите постапки СДСМ уште еднаш покажува дека во Македонија не постои правда и правна држава…Затоа граѓаните ќе се испречат на патот на оваа насилна и предавничка власт, ќе кажат стоп за неправдите и ќе изберат обнова!

Повеќе