Обраќање до членовите на новата партија: ВМРО Заеви

Ораќање до членовите на новата партија: ВМРО Заеви

Ви се обраќаме до вас членовите на новата партија ВМРО Заеви, на вас слугите на Заев: Сашо Мијалков, Ранѓелова, Тодоров, Поповски, Коневски, Јанчев, Владо Ѓоревски, 8те пратеници,….и неколку други кои и го свртевте грбот на „Вашата“ поранешна партија ВМРО-ДПМНЕ.
За вас членовите на новата партија ВМРО Заеви заврши политичката кариера во ВМРО-ДПМНЕ.
Вие кои леб јадевте и се богатевте од ВМРО-ДПМНЕ, се продадовте за грст долари или евра на кланот Заеви, за вас нема место повеќе во ВМРО-ДПМНЕ а најмалку можете да го смените Христијан Мицкоски.
ВМРО-ДПМНЕ е единствена партија која ги штити македонските национални интереси. Свесни за тоа се обидувате на секаков начин да направите раздор во ВМРО-ДПМНЕ.
ВМРО-ДПМНЕ е на верните членови и запомнете, додека ние лојалните и верните членови постоиме, нема да дозволиме Вие профитерите, предавниците да го смените Претседателот Христијан Мицкоски.
Претседателот Христијан Мицкоски, ја има поддршката од верните членови на ВМРО-ДПМНЕ и додека сме ние, нема да дозволиме такви предавници како Вас да го оцрнуваат а најмалце да го рушат нашиот почитуван Претседател на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.
Вашето место е кај кланот Заеви, таму можете да си формирате ако сакате и колку сакате нова партија: ВМРО Заеви!

#ОД #ЛОЈАЛНИиВЕРНИ #ЧЛЕНОВИНА #ВМРО-ДПМНЕ!!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3353492804714231&id=100001606341008

Facebook


 

Повеќе