ДАРКО КОСТОВСКИ – РЕАЛНОСТ (ВМРО) ИЛИ ЦИРКУЗАНТИ (ПЛАТЕНИЦИ) ⁉️

РЕАЛНОСТ (ВМРО) ИЛИ ЦИРКУЗАНТИ (ПЛАТЕНИЦИ) ⁉️ Одредени партии, медиуми, новинари, поранешни “вмровци” и организации свесно (поткупени), но секако во најголем дел (мислам на нивните следбеници) несвесно, на овие избори одработија агенда создадена од Зоран Заев со основна цел задржување на криминалецот и СДС на власт. Но, суштинската цел беше темелно подривање на останатите здрави корени на македонската држава. Суштината на стратегијата којашто беше поставена како цел пред гореспоменатите актери беше за време на кампањата, па и малку порано, отворено да говорат за македонштината низ призма на примамлив национал-роматизам па на…

Повеќе...

Мицкоски со одговор на нападите кон поранешните функционери на ВМРО ДПМНЕ: Тоа е последниот терет од кој се ослободува ВМРО-ДПМНЕ сега тој му припаѓа на Заев со среќа нека му е

Претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во своето интервју за Сител за нападите од поранешните функционери на ВМРО-ДПМНЕ потенцира дека ваквите луѓе не заслужуваат никаков одговор. Мицкоски кажа дека тоа се луѓе кои што се најзаслужни за пустошот на Зоран Заев низ земјата. – Јас ценам дека овие луѓе не заслужуваат одговор. Бидејќи веќе ме прашавте, можам да кажам дека ова се луѓето кои што најзаслужни се што Зоран Заев веќе три години пустоши низ Македонија и ова се луѓето кои што практично ја доведоа во оваква состојба во која што…

Повеќе...