Јандриоски во зaтвop за Фејсбук статус


Кристијан Јандриоски е голем патриот и доста активен на социјалните мрежи коментирајќи ги политичките случувања во државата. За жал дојде времето кога треба да ја плати цената за неговата љубов кон татковината, напишта тој на Фејсбук.

-Време е да ја платам цената за непокорот.

Ебати животот ако не си спремен да умреш за неа.

#НикогашСеверна, пишува Јандриоски.


Повеќе