ИЛИЈА ДИМОВСКИ-ТОПЧЕТО И ТРИТЕ КУТИВЧИЊА НА КАМЕН МОСТ

ТОПЧЕТО И ТРИТЕ КУТИВЧИЊА НА КАМЕН МОСТ Собранието е во криза. Собранието не може и не смее да работи и одлучува без да заседава. Собранието не работи он-лајн. Собранието не треба да постои за ситни финти, туку за сериозна и мудра политика. ▪Тесната политичка платформа и малиот број на граѓани и пратеници кои ја поддржаа оваа Влада се објективни факти кои беа познати при формирањето на ова мнозинство и оваа Влада. Познат факт беше и постоењето на епидемија на Ковид 19 вирусот. Се брзаше на избори со тврдење дека се…

Повеќе...