406651018 1639641549899329 5481639297522961913 n

ЗОШТО ЕМПАТИЧКИТЕ ЖЕНИ ИМААТ ТЕШКОТИИ ДА ЈА НАЈДАТ ДРУГАТА ПОЛОВИНА?

dzovi kompani baner horizontalen 1

Жените со емпатија се најскапоцените од сите човечки суштества!

Но, тие се и најтешки!

Не сите мажи се доволно квалификувани да се справат со нив.

1. Не можам да се задоволам само со физичката компатибилност. Ним им треба некој кој ги разбира и нивните емоционални потреби.
2. Не можам да се воздржам. Емпатичните жени се едни од најслободољубивите души, а нивната слобода е нивното највредно богатство.
3. Имаат јасна претстава за тоа што сакаат. И очекуваат нивните партнери да ги исполнат тие желби.
4. Тие се толку љубопитни. А овие постојани анкети се доволни за да се освои маж! Но, тие само сакаат јасно да знаат што се случува.
5. Тие се едноставни и нема да губат време во едукација на вашите чувства. Од нив не очекувајте ништо освен вистината.
6. Не се површни, особено кога се во прашање емоциите. Кога се поврзуваат со некого, тие ги искажуваат сите свои емоции. На сите не им е удобно да бидат во овие врски.
7. Не сакаат случајни познанства или краткорочни врски. И да се најде некој кој не се плаши од посветеност не е толку лесно.
8. Сакаат некој на кој слепо ќе му веруваат. Сакаат да се опкружуваат со луѓе на кои можат да сметаат.
9. Совршено можам да разликувам добро и лошо, но не е така лесно да ги разберам сам.
10. Го сакаат тоа што го имаат и на некои им станува премногу тешко.

banerПРИМА ДЕНТi horizontalen

П.С. Само вистински и искрен маж со ум и срце ќе може да разбере и да биде близок со жена со емпатија. Со својата енергија, таа ќе може да му даде крилја и да му помогне со неговите визии и чувства. Водете го и обожавајте го. Да се ​​мотивира.

Тие ќе можат да ја споделат нивната светлина и да му го направат животот значаен.

На крајот на краиштата, таа гледа сè, знае и чувствува дека ќе биде најдобро и за неа и за него да биде удобно во врската.