8 ПСИХОЛОШКИ ФАКТИ ЗА ПРИВЛЕКУВАЊЕ НА ЛУЃЕ


  1. Ако сте привлечни, луѓето од вашиот пол остро ќе ве осудуваат.
  2. Мажите веднаш ги привлекуваат убави очи.
  3. Најчесто мажите претпочитаат девојка без шминка или со лесна шминка.
  4. Кога ќе ги насмеете другите, им изгледате попривлечно.
  5. Повеќето луѓе сметаат дека нарцисите се попривлечни од другите луѓе. Токму во овој профил се вклопуваат изреката „не можеш да сакаш некој друг додека не се сакаш себеси“ и нарцисите.
  6. Кога ќе отсечете некого од вашиот живот, тој никогаш нема да ја раскаже целата приказна. Ќе ви го кажат само делот што ве прави да изгледате лошо и ги прави невини.
  7. Ако сакате да привлечете нечие внимание; одеднаш погледнете ги, (дури и ако воопшто не ја мрдате главата) ќе се склони да го направи трикот.
  8. Луѓето се биолошки поврзани да се врзуваат за она што е познато. Затоа се држиме до нештата дури и ако тие се лоши за нас.