Битола: Наташа Петровска не го одбрани неработењето на јавните претпријатија

58 седница на Советот на општина Битола Наташа Петровска повторно, по којзнае кој пат избегна да се соочи со граѓаните на Општина Битола и избегна да присуствува на важна седница на Советот. Седница на која се разгледуваа завршните сметки на јавните претпријатија и клучните програми на Општина Битола и што се е (НЕ)реализирано во текот на минатата 2019 година. Нејзиното непојавување е всушност немоќ да се соочи со неработењето и неспособноста на Општината и претпријатијата под нејзин патронат да испорачаат барем дел од ова што го ветија кога ја бараа…

Повеќе...