Морисеј ја напаѓа музичката индустрија по смртта на Шинеад О’Конор

Постои одредена омраза кон музичката индустрија за пејачите кои не „се вклопуваат“ (тоа го знам многу добро), и никогаш не се пофалени до смрт – кога, конечно, не можат да одговорат“. Морисеј напиша остра критика за музичката индустрија како реакција на смртта на Шинејд О’Конор . Семејството на ирската пејачка вчера објави дека таа починала на 56-годишна возраст, што…

повеќе