КАКО ДА ПРЕПОЗНАЕТЕ ЖЕНА КОЈА РЕДОВНО ИМА ИНТИМНИ ОДНОСИ?

Знаците кои откриваат дека жената штотуку имала интимни односи може лесно да се забележат. Жена која секојдневно имала интимни односи открива што се случило со нејзиното тело и какви придобивки добивала. Сепак, има многу жени кои немаат редовни интимни односи, што може значително да влијае на расположението и хормоните, а знаците кај жена која долго време немала интимни односи можат да бидат многу…

повеќе