Реми Лусиди, познат по екстремните спортови, почина откако падна од 68 кат од станбена зграда во Хонг Конг.

Францускиот државјанин Реми Лусиди, познат по екстремните спортови, почина откако падна од 68 кат од станбена зграда во Хонг Конг. Луциди (30) се качувал на комплексот Трегантер Тауер кога паднал, пишува South China Morning Post. Мажот, познат на интернет како Реми Енигма, бил прогласен за мртов на местото на настанот. На безбедносната снимка подоцна се…

повеќе