15 cudni raboti koi makedoncite gi pravat 01

15 чудни работи кои ги прават Македонците

Ова е листата на 15 најчудни работи за кои ми требаше доста време да ги сфатам: 1. Македонците користат ракија за сè! На прво место за пиење, но имате проблеми со затнат нос? Помирисајте ракија! Ве каснал комарец? Ставете ракија на местото. Прозорците на автомобилот ви се нечисти? Земете ракија. Имате мала рана? Ставете ракија на…

повеќе

Пет совети за исхрана што треба да ги игнорирате

Ако мислите дека сите се нутриционисти во денешно време, не сте сами. Огромната количина на совети за исхрана на интернет може да изгледа збунувачки, особено затоа што повеќето од нив имаат смисла или се поткрепени со докази и сведоштва кои навистина изгледаат убедливо. Советите за исхрана и слабеење се особено многубројни, но добрата вест е дека…

повеќе