ПРОФИЛНА ЏОВИ ЛОГО

ЏОВИ КОМПАНИ ОБЈАВУВА ОГЛАСИ ЗА РАБОТА И ТОА:

ДГТУП ЏОВИ КОМПАНИ објавува Оглас за вработување на: ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР со работно искуство , и работа со компјутер AUTO CAD. Сите заинтересирани можат да се јават на следниве телефони или директно во канцелариите на ЏОВИ КОМПАНИ веднаш над СВР Струмица . Тел. 070 253 737 071 271 138 е-маил:info@jovikompani.mk   Се продава деловен објект! Информации…

повеќе