Документарецот „Мојот Рембрант“ ви овозможува да погледнете во привилегираниот клуб на сопственици на Стариот мајстор

Од бакнување портрет на жена во усни, до отсекување на ко-купувач од зделка, стекнувањето ретко дело на холандскиот сликар не секогаш го истакнува најдоброто кај луѓето. Како е да се поседува Рембрант? Во документарецот „Мојот Рембрант“, зависи кого прашуваш. Ако сте љубезниот војвода од Баклеуч во Шкотска, еден од најголемите земјопоседници во Европа, кој седите…

повеќе

Роберт Плант -„Ми се допаѓа идејата да бидам сам.

„Ми се допаѓа идејата да бидам сам. Ми се допаѓа идејата често да бидам сам во сите аспекти од мојот живот. Сакам да се чувствувам осамено. Сакам да ми требаат работи. “ -Роберт Плант

повеќе