alone backlit bokeh 1649068

Прегрнете ја вашата осамена природа!

Ако сте осамен волк, сигурен сум дека ќе се согласите со ова: повеќе би сакале да умрете отколку да се вклопите во масите и да се изгубите себеси. Затоа што да се изгубите себеси и да се откажете од сопствениот пат е полошо од физичка смрт за вас, додека изборот на сопствен пат значи постојано…

повеќе
depositphotos 153428518 xl

Не можете да дадете повеќе отколку што имате

Секогаш кога даваме повеќе отколку што можеме или сакаме, порано или подоцна ќе сакаме благодарност. Кога ќе го споделиме она што го имаме – не од изобилство и со радост и љубов, туку затоа што мораме, секогаш ќе сакаме сметките да бидат платени. Бабата на една убава жена во врска со готвењето ја користела латинската фраза…

повеќе
ahmadreza heidaripoor ff 696x333

Ова се причините зошто го привлекуваме истиот проблем одново и одново

Секогаш е добро правилно да ги оценуваме нашите избори во нашите постапки, особено кога работите не одат како што би сакале. Кога привлекуваме неповторливи несакани настани, би било мудро да застанеме и да се запрашаме дали трчаме кон она што го сакаме или бегаме од она што не го сакаме. Дали некогаш сте се соочиле со…

повеќе
428689958 912627270657446 5985600883055663515 n

За најмоќната енергија на Универзумот… Познато е дека сексуалната енергија е најмоќната енергија во Универзумот и дека редовниот секс ни го продолжува животот и го подобрува имунолошкиот систем.

За најмоќната енергија на Универзумот…❤️❤️❤️ Познато е дека сексуалната енергија е најмоќната енергија во Универзумот и дека редовниот секс ни го продолжува животот и го подобрува имунолошкиот систем…. Научно е докажано дека парите се директно поврзани со сексот бидејќи ја делат истата чакра, па луѓето со поисполнет сексуален живот се попродуктивни и поуспешни на работа….

повеќе
universe 1408289 960 720 696x398

Животот ќе ви даде искуство што е најкорисно за еволуцијата на вашата свест. Како знаеш какво искуство ти треба? Тоа е искуство што го доживувате во моментов!

Нема случајност или лоша среќа – СЕ зависи од нас! Екхарт Толе мудро рече дека го живееме токму она што треба да го живееме. И ова се манифестира секој ден. Еве го неговиот познат цитат: „Животот ќе ви даде искуство што е најкорисно за еволуцијата на вашата свест. Како знаеш какво искуство ти треба? Тоа е искуството што го…

повеќе
depositphotos 483065550 xl

Наместо да барате љубов, само нека се појави

Ви здодеа да барате некого? Оваа потрага, оваа борба не полудува, што на крајот прави да се чувствуваме несигурни, луди и празни. Сакаме надворешниот свет да ги смири нашите внатрешни стравови, но тоа ретко се случува. Преземете ризик – откажете се од таа бескрајна потрага по љубов. Излезот е во вас. Не сме скршени, цели сме. Сè е во ред како…

повеќе