НОВО
fantasy 3364026 1280 1200x551

Сакам, но не знам што сакам

Сакам, но не знам што сакам Оваа реченица е болест на западната цивилизација, односно многу измами во односите доаѓаат токму поради кажаното. Ако погледнете многу луѓе, ќе го сретнете овој безглав немани кој е бог на Западот, а до него е богот на последиците наречен меланхолија. Често го поставувам прашањето што сакаш од врската, одговорот…

повеќе
daniel holeman 5

Што е доба на Водолија и што значи тоа за вас?

Кога започнува ерата на водолија? Точниот датум на започнување на оваа нова ера е на дебата. Некои астролози сугерираат дека започнува на пролетната рамноденица на 20 март 2021 година на северната хемисфера, додека други, како Кели, се фокусираат на конјукцијата што се случи во декември 2020 година. „Тоа е поконцептуално отколку што може да мислите“,…

повеќе
fb img 1707986122384

“Внатрепартиската Фракцијата за демократизација и ревитализација на ВМРО-ДПМНЕ”,до Управниот Суд во Скопје поднесе ТУЖБА против ВМРО – ДПМНЕ

“Внатрепартиската Фракцијата за демократизација и ревитализација на ВМРО-ДПМНЕ”, претставена од професор д-р Оливер Андонов, во текот на вчерашниот ден (14.02.2024 год.), до Управниот Суд во Скопје поднесе ТУЖБА против ВМРО – ДПМНЕ, претставувана од професор д-р Христијан Мицкоски кој како претседател на партијата согласно член 35 став 1, алинеја 1 и алинеја 3 од Статутот…

повеќе
depositphotos 312720928 xl

Секогаш мора да најдете време да комуницирате и да поминувате време со добри луѓе. 

Важни моменти. Сè е во нив! Секогаш мора да најдете време да комуницирате и да поминувате време со добри луѓе. Тие нема само да се пронајдат себеси. Времето е толку чудна супстанција. Има тенденција да биде пренатрупана со работа, секојдневие и суета, пишува uspesnazena.com . Тоа е вечно. Но, луѓето на оваа планета не се. Затоа, време е да научите како да најдете…

повеќе
7 chakras

Кога ќе започне ерата на водолија?

Астрологија или астрономија? Добата на Водолија не е дел од астрономијата. Тоа е астролошка ера, која се јавува поради вистинското движење на Земјата познато како прецесија . Прецесијата предизвикува идентитетот на Полската ѕвезда да се менува со текот на времето . Циклусот на прецесија трае 25.800 години. И има 12 соѕвездија на зодијакот . Значи, приближно на секои 2.150 години, локацијата на Сонцето пред ѕвездите во позадина –…

повеќе
depositphotos 370961122 xl

Вибрационен потпис на една личност: како ја создавате вашата реалност

Сигналите што ги емитираат вашите физички, енергетски, емоционални и ментални тела формираат еден сигнал – вибрационен потпис. Се емитува од внатре кон надворешниот свет и ги пресекува вибрациите на другите луѓе. Пронаоѓа луѓе со сличен вибрациски потпис и се враќа со вибрационен отпечаток на луѓето кои ја предизвикале резонанца. Ако се разбудите иритирани од која било причина, таа…

повеќе