НОВО
mickoski gir 388151

Мицкоски-Гир: Разговор за идните планови и цели важни за Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска заедно со потпретседателите Александар Николоски и Тимчо Муцунски се сретнаа со Дејвид Гир, амбасадор на Европската Унија во Македонија.  Претседателот Мицкоски и потпретседателите Николоски и Муцунски на средбата со Гир разговараа за идните проекти и цели од значење за граѓаните и државата, при што акцент беше ставен на подобрување…

повеќе