Јавниот градски превоз, долгогодишното барање и желба на граѓаните во Штип, стана реалност!

Јавниот градски превоз, долгогодишното барање и желба на граѓаните во Штип,  стана реалност! ОВА Е ДАТУМ ЗА ПАМЕТЕЊЕ! Јавниот градски превоз, долгогодишното барање и желба на граѓаните во Штип, денес стана реалност! Со 6 нови, модерни и удобни автобуси, од 1 Септември ќе овозможиме штипјани да имаат квалитетен јавен транспорт, а учениците на време и…

повеќе