Денес, во официјална посета на Општина Ново Село, беа високи претставници од политичкиот систем во САД

Денес, во официјална посета на Општина Ново Село, беа високи претставници од политичкиот систем во САД, како дел од програмата на Американскиот совет за млади политички лидери (American Council of Young Political Leaders) #ЃоргеБожинов #градоначалник #Општина #НОВОсело Ѓорѓе Божинов 👍 🇲🇰🇺🇲 👨‍💼Како наши гости беа: -Ms. Sarah Robinson – General Counsel at Pelican Institute for…

повеќе