hands 1926414 1280 696x398

Сè започнува 72 часа пред смртта – луѓето почнуваат да го кажуваат ОВА

Човечка природа е да се плаши од смртта и да му е тешко да зборува за неа или да присуствува на неа. Меѓутоа, можеби луѓето што умирале ја разбираат смртта многу подобро од нас и можат да ни пружат утеха. Патриша Пирсон, новинарка и авторка на книгата „Opening Heaven’s Door: Investigating Stories of Life, Death, and…

повеќе