Приказна за „Здрава исхрана и за здрав раст на нашите деца”

Имаше едно мало село, населено со семејства кои се грижеа за своите деца и животната средина. Во тоа село живееле две пријателки, Ана и Марија, кои имаа по едно дете, Лука и Мила. Од млади денови, Ана и Марија ги споделуваа своите знаења и искуства за здравиот начин на живот и исхраната на своите деца….

повеќе