eduardo rodriguez calzado 7

„Кристални деца„ -Нивната задача е да го стимулираат духовниот развој на возрасните од нивната околина, со што всушност помагаат во будењето и свесноста на целиот човечки род.

Според пророштвото на индијанското племе Хопи, иднината на Земјата зависи од децата на „виножитото“, односно од децата и возрасните со различна боја на кожа и боја на аура, кои обединето ќе ја направат следната промена во еволуцијата… Движењето „деца на виножитото“ постои од 1972 година, а по индиго децата, сега меѓу нас има и „кристални“…

повеќе
indigo deca

Пораката на ИНДИГО (КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА) до луѓето на планетата Земја

Почитувани луѓе на планетата Земја, Ние Кристалните деца доаѓаме меѓу вас во голем број. Доаѓаме да ви помогнеме во раѓањето на Новата Земја. Време е. Додека работиме на одржување и задржување на новата енергија, сакаме да ја разберете динамиката на енергијата моментално на Земјата. Многумина од вас се прашуваат зошто се чини дека веќе не се „мрда“ и зошто…

повеќе