НОВО
kapitalni investicii

Без ниту еден капитален проект власта продолжува да крати од средствата за капитални инвестиции

Без ниту еден капитален проект власта продолжува да крати од средствата за капитални инвестиции Власта најави уште една прераспределба на буџетот, со која ќе се пренаменат средствата од буџетските корисници со намалена реализација на капитални проекти. Претходно беше извршена прераспределба на средства, кои завршија за повисоки плати на јавната администрација, повисоки пензии и за нов…

повеќе