НОВО
evro evra 1024x590

НОВ ДОЛГ ЗА ПРЕЗАДОЛЖЕНА МАКЕДОНИЈА: Власта со безобразие и со европско знаменце турка уште 190 милиони евра, вели Митева

Во Македонија со СДС и ДУИ граѓаните ги немаат основните работи за живот, кои се со Устав и закони загарантирани. Учениците немаат книги, болните немаат лекови, студентите живеат мизерно, фирмите се уништуваат со даноци кои повеќе наликуваат на државен рекет, отколку на солидарен данок, но сето тоа не ја спречува власта да посегне и да…

повеќе