eduardo rodriguez calzado 7

„Кристални деца„ -Нивната задача е да го стимулираат духовниот развој на возрасните од нивната околина, со што всушност помагаат во будењето и свесноста на целиот човечки род.

Според пророштвото на индијанското племе Хопи, иднината на Земјата зависи од децата на „виножитото“, односно од децата и возрасните со различна боја на кожа и боја на аура, кои обединето ќе ја направат следната промена во еволуцијата… Движењето „деца на виножитото“ постои од 1972 година, а по индиго децата, сега меѓу нас има и „кристални“…

повеќе