НОВО
dsc 0034 edited

“Љувовна терапија” романтична комедија, во режија на Драгана Таневска со одлична критика по премиерата

Драгана Таневска  “Љувовна терапија” е романтична комедија. Оваа приказна се фокусира на Сара и Брус, двајца жители на Менхетен кои бараат стабилни романтични врски со помош на нивните психијатри и користење на апликации за запознавање на луѓе . Љубовта во западниот свет претрпува процес на десексуализација . Во повеќето романтични комедии, сексуалноста често се гледа…

повеќе