405082531 346993574599748 1113991749444386981 n

Општина Босилово: Како дел од програмата за патишта на општина Босилово е и проширување на патниот правец до населеното место Дрвош

Како дел од програмата за патишта на општина Босилово е и проширување на патниот правец до населеното место Дрвош. Ова проширување опфаќа околу 1000 метри должина и до 1,3 метри ширина. Исто така ќе се санираат и закрпат оштетените делови од овој пат и во село Дрвош.

повеќе